fbpx
parallax background

Competițiile din România:

Competiţiile se adresează atât echipelor de băieţi, cât şi celor de fete U14, U16 și U18.


CUPA TYMBARK JUNIOR

Cupa Tymbark este o întrecere la fotbal adresată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, fete și băieți. De la debutul competiției, au participat peste 520.000 de copii.


ONSȘ - CUPA ISF

„ONSȘ FOTBAL-CUPA ISF” la fotbal pe teren redus este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Ministerul Educației (M.E.) ca parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Fotbal.

DESCARCĂ ȘI TU APLICAȚIA „FIFA FOOTBALL FOR SCHOOLS”

Aplicația oficială „Football for schools”, concepută de Fundația FIFA și UNESCO, va ajuta profesorii și antrenorii-educatori din întreaga lume să prezinte jocul de fotbal băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

Aplicația „Football for schools” oferă videoclipuri scurte concepute pentru a implica, entuziasma și inspira copiii cu toate abilitățile. Aplicația ajută la stimularea dezvoltării holistice a copiilor, introducându-i în „jocul frumos” și folosind fotbalul ca trambulină pentru a dezvolta o serie de abilități și competențe importante pentru viață.

Experiența „Fotbal în școli” este despre învățare prin distracție și joacă, nu exerciții și prelegeri!

DESPRE PROGRAMUL FOTBAL ÎN ȘCOLI „Fotbal în Școli” este un program ambițios derulat de FIFA, în colaborare cu UNESCO, care își propune să contribuie la educația, dezvoltarea și împuternicirea a aproximativ 700 de milioane de copii. Acesta urmărește să facă fotbalul mai accesibil atât băieților, cât și fetelor din întreaga lume, prin încorporarea activităților fotbalistice în sistemul educațional, în parteneriat cu autoritățile și părțile interesate relevante.