fbpx

Cupa ISF

Pentru a te înscrie în competiție trebuie să te conectezi!

Înregistrare Cont

Informații generale

„ONSȘ FOTBAL-CUPA ISF” la fotbal pe teren redus este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Ministerul Educației (M.E.) ca parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Fotbal. Competiţiile se adresează atât echipelor de băieţi, cât şi celor de fete şi sunt organizate, cu faza pe şcoală, pe localitate, pe județ, zonală şi naţională.

Participanți

Participă echipele unităților școlare din învățământul preuniversitar, forma de zi, înscriși în registrul matricol al unității școlare pe care o reprezintă.
Pentru înscrierea în competiție, unitățile de învățământ, prin conducătorii oficiali, sunt obligate să prezinte comisiei organizatoare toate documentele precizate în „Regulamentul de Organizare și Desfășurare al „ONSȘ FOTBAL-CUPA ISF”.
Cele 6 competiții ale „ONSȘ FOTBAL-CUPA ISF” la disciplina fotbal sunt:
   • „ONSȘ FOTBAL-CUPA ISF” - U14 pentru ÎNVĂŢĂMÂNTUL GIMNAZIAL (Clasele VII-VIII, 13-14 ani), băieți și fete;
   • „ONSȘ FOTBAL-CUPA ISF” - U16 pentru ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL (Clasele IX-X, 15-16 ani), băieți și fete;
   • „ONSȘ FOTBAL-CUPA ISF” - U18 pentru ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL (Clasele XI-XII, 17 - 18 ani), băieți și fete.


Modificare realizată la 21.11.2023, din cauza unei erori de text:

B. „ONSȘ FOTBAL-CUPA ISF” - U16 pentru ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL (Clasele XI-X, 15-16 ani, nascuti in 2006 si mai mici), băieți și fete;

cu

B. „ONSȘ FOTBAL-CUPA ISF” - U16 pentru ÎNVĂŢĂMÂNTUL LICEAL (Clasele IX-X, 15-16 ani, nascuti in 2006 si mai mici), băieți și fete;