fbpx

ÎNREGISTRARE ÎN COMPETIȚII

Cupa Satelor


Cupa Satelor este o competiție națională organizată de Federația Română de Fotbal , dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural. Echipele participante reprezintă satele și comunele din România.


Obiectivele strategice ale acestui proiect sunt:
• Configurarea fotbalului ca vector social în comunitățile rurale și întărirea legăturii fotbal – comunitate.
• Promovarea fotbalului în mediul rural și creșterea atractivității acestuia în satele și comunele din România.
• Descoperirea tinerelor talente fotbalistice din zone rurale.
• Creșterea numărului de practicanți ai fotbalului prin implicarea copiilor din mediul rural într-o competiție națională.

Interliga U7-U10


Interliga Națională de Fotbal - ”Patru campionate în unul singur” este o competiție mixtă (băieți și fete), organizată pentru copii din mediul urban și rural, la patru categorii de vârstă U7 (n. 2017), U8 (n. 2016), U9 (n. 2015) și U10 (n. 2014).


Competiția se organizează la nivel județean – interjudețean în parteneriat cu cele 41 de Asociații Județene de Fotbal și AMFB, zonal și cu finalitate națională prin Interliga de Iarnă. Trofeul Gheorghe Ola – Trofeul Gheorghe Ene organizată de către FRF.

Este un proiect inaugurat de Federaţia Română de Fotbal în anul 2015, sub umbrela programului Împreună Suntem Fotbal.

Cupa ISF


„ONSȘ FOTBAL-CUPA ISF” la fotbal pe teren redus este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Ministerul Educației (M.E.) ca parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Fotbal.

În acest moment înscrierile sunt închise.

Competiţiile se adresează atât echipelor de băieţi, cât şi celor de fete U14, U16 și U18.

Cupa Tymbark


Cupa Tymbark este o întrecere la fotbal adresată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, fete și băieți. De la debutul competiției, au participat peste 520.000 de copii.În acest moment înscrierile sunt închise.

Competiția se desfășoară la nivel național și este organizată de către Federația Română de Fotbal și Maspex Romania, prin brandul Tymbark, în parteneriat cu Ministerul Educației. Întrecerea vizează atât descoperirea de talente, cât și încurajarea activității sportive în rândul celor mici.