fbpx

Interliga U7-U10

Pentru a te înscrie în competiție trebuie să te conectezi!

Înregistrare Cont

Informații generale

Interliga Națională de Fotbal - ”Patru campionate în unul singur” este o competiție mixtă (băieți și fete), organizată pentru copii din mediul urban și rural, la patru categorii de vârstă: U7 (n. 2017), U8 (n. 2016), U9 (n. 2015) și U10 (n. 2014).

Federaţia Română de Fotbal conduce competiția Interliga Națională de Fotbal prin 8 manageri la nivel regional și 43 de referenți la nivel județean.

Înscrierea în competiție și dreptul de participare
Indiferent de nivelul de desfășurare al competiției (judeţean – interjudețean) Interliga Națională de Fotbal trebuie să aibă minim 8 cluburi participante.

Formularele de înscriere se vor depune până la data de 30 septembrie 2023 la sediul AJF competent teritorial (Comisia de Organizare Teritorială) iar aceștia vor trimite formularele originale prin poștă pe adresa FRF – Departament Grow/Participare până la 15 octombrie 2023.

Cluburile au obligativitatea de a înregistra online pe platforma www.impreunasuntemfotbal.ro, jucătorii participanți la competiție la fiecare categorie de vârstă, înainte de începerea acesteia.

Pentru a participa în competiție un club trebuie să aibă patru echipe, câte una pentru fiecare categorie de vârstă U7, U8, U9 și U10.

Numai entitățile sportive afiliate la FRF sau AJF care participă în Interliga Națională de Fotbal la minim 5 etape din turul competiției, vor primi aviz de participate în competițiile Interliga de iarnă Trofeul Gheorghe OLA - Trofeul Gheorghe ENE.

NOTĂ – Se acceptă ca 2, 3 sau 4 cluburi să se asocieze cu grupele pe nivel de vârstă astfel încât să formeze un întreg de 4 echipe.

Regulamentul competiției poate fi accesat aici: