fbpx

Cupa Satelor

Pentru a te înscrie în competiție trebuie să te conectezi!

Înregistrare Cont

INFORMAȚII GENERALE

Cupa Satelor este o competiție națională organizată de Federația Română de Fotbal cu sprijinul Kaufland România, dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural. Echipele participante reprezintă satele și comunele din România.

Obiectivele strategice ale acestui proiect sunt:
   • Configurarea fotbalului ca vector social în comunitățile rurale și întărirea legăturii fotbal – comunitate.
   • Promovarea fotbalului în mediul rural și creșterea atractivității acestuia în satele și comunele din România.
   • Descoperirea tinerelor talente fotbalistice din zone rurale.
   • Creșterea numărului de practicanți ai fotbalului prin implicarea copiilor din mediul rural într-o competiție națională.


COMPETENȚE ORGANIZATORICE

Federaţia Română de Fotbal conduce competiția CUPA SATELOR prin Asociațiile Județene de Fotbal (AJF). Asociațiile Județene de Fotbal (AJF) organizează faza locală-județeană a competiției. Federația Română de Fotbal (FRF) organizează prin Departamentul Gow-Participare Fotbalistica fazele regioanele și naționale ale competiției.

PARTICIPANȚI

Participă echipele de copii (născuți după 01.01.2010 – U13) ale satelor și comunelor din România. O comună poate participa cu mai multe echipe. Primăriile care doresc să participe în Cupa Satelor la Fotbal sunt obligate să depună la AJF- ului competent teritorial ANEXA 1 din „Regulamentul de organizare si desfășurare CUPA SATELOR U13” – Ediția 2022/2023 și să completeze formularul online de înscriere cu jucătorii participanți pe platforma www.impreunasuntemfotbal.ro.

AJF-ul competent teritorial verifică îndeplinirea condițiilor de participare și transmite ulterior, către FRF, formularele depuse de primării.

Mai multe detalii referitoare la competiție (format, calendar, regulament de joc) găsiți