fbpx

Cupa Satelor

Pentru a te înscrie în competiție trebuie să te conectezi!

Înregistrare Cont

Informații generale

Cupa Satelor este o competiție națională organizată de Federația Română de Fotbal, dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural. Echipele participante reprezintă satele și comunele din România.

Obiectivele strategice ale acestui proiect sunt:
   • Configurarea fotbalului ca vector social în comunitățile rurale și întărirea legăturii fotbal – comunitate.
   • Promovarea fotbalului în mediul rural și creșterea atractivității acestuia în satele și comunele din România.
   • Descoperirea tinerelor talente fotbalistice din zone rurale.
   • Creșterea numărului de practicanți ai fotbalului prin implicarea copiilor din mediul rural într-o competiție națională.


Competențe organizatorice

Federaţia Română de Fotbal conduce competiția CUPA SATELOR prin Asociațiile Județene de Fotbal (AJF). Asociațiile Județene de Fotbal (AJF) organizează faza locală-județeană a competiției. Federația Română de Fotbal (FRF) organizează prin Departamentul Gow-Participare Fotbalistica fazele regioanele și naționale ale competiției.

Participanți

Participă echipele de copii (născuți după 01.01.2011 – U13) ale satelor și comunelor din România. O comună poate participa cu mai multe echipe. Primăriile care doresc să participe în Cupa Satelor la Fotbal sunt obligate să depună la AJF- ului competent teritorial ANEXA 1 din „Regulamentul de organizare si desfășurare CUPA SATELOR U13” – Ediția 2023/2024 și să completeze formularul online de înscriere cu jucătorii participanți pe platforma www.impreunasuntemfotbal.ro.

AJF-ul competent teritorial verifică îndeplinirea condițiilor de participare și transmite ulterior, către FRF, formularele depuse de primării.

Mai multe detalii referitoare la competiție (format, calendar, regulament de joc) găsiți aici: